Количка ()
Моята Количка

Количката е празна.

You're currently on:

Банкстер. Накъде текат медът и млякото

Банкстер. Накъде текат медът и млякото

Наличност: В наличност

-
+

Редовна цена: 16,00 лв.

Special Price 13,60 лв.

Спестявате 15%

Бивш корпоративен банкер проговаря! Книгата не се препоръчва на хора, които предпочитат сляпото спокойствие пред тревожната истина!

Млад мъж, едва 20-годишен, току-що завършил университета и пълен с енергия, заминава за Цюрих с една-единствена цел: да стане банкер и да спечели големи пари. Онова, което в началото не предполага: още от първия ден неговите шефове и ментори го подготвят за по-високо ниво и стъпка по стъпка го въвеждат в международните кръгове на банкстерите.

 
Тази книга е написана от човек, който в стремежа си към парите и властта твърде рано се сблъсква с неща, които хората на неговата възраст познават само от холивудските филми. С дързък младежки стил той ни въвежда зад кулисите на висшите финанси, описва заедно как със свой приятел е основал дружество за управление на активи в Цюрих и чрез тази фирма е вложил на печалба германски и чуждестранни мръсни пари на стойност над един милиард евро. Освен това разказва за работата си с известни и публично признати големи банки. Като в криминален роман ни представя срещи с членовете на клубове като Цум Ренвег и Кръглата маса, за брюкселските финансови лобисти от Сюис Файнънс Каунсил и Европейската финансова служба на Кръглата маса и как по поръчка на своите ментори помага за изнасянето на остатъците от уж безследно изчезналите милиони западни марки, изплащани за режима на ГДР. По-нататък разкрива схемите на индустрията за укриване на данъци, посочва имената на клиенти и техните помагачи от висшите политически кръгове, като сякаш между другото споменава и някои останали досега неизвестни перачи на пари, като разяснява на разбираем език техните трикове и хватки.

Допълнителна информация

Заглавие Банкстер. Накъде текат медът и млякото
Автор Хано Фоленвайдер
Издателство Дилок
Тегло 0.2800
Година 2017
Подвързия Мека
Страници 216
Формат 14x21
ISBN 9789542902560
  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лева
  • Доставка до 3 работни дни
  • Online support  087 994 3010
  • Препоръчай ни на приятели и спечели подарък.

Връзка с нас

Издателска къща КОЛХИДА
София 1784
бул. “Цариградско шосе” 131 - 7-ми километър
в сградата на Хотел "АТМ Център" - партер 

Телефони: 02 965 84 21
088 887 30 87, 087 994 30 10

E-mail: orders@knijnaborsa.bg