Количка ()
Моята Количка

Количката е празна.

You're currently on:

Мъдростта на множеството

Мъдростта на множеството

Наличност: В наличност

-
+
16,00 лв.
 

Джеймс Суровецки е журналист в „Нюйоркър“, където води популярната бизнес рубрика „Финансова страница“. Негови публикации се появяват в множество издания, включително „Ню Йорк Таймс“, „Уолстрийт Джърнъл“, „Артфорум“, „Уайърд“ и „Слейт“.

"Ослепителна... Една от онези книги, които обръщат света с краката нагоре. Тя е не само приключенски роман, но и манифест, а и най-блестящата книга, посветена на бизнеса, обществото и всекидневния живот, която някога съм чел."
Малкълм Гладуел, автор на „Повратната точка“

В тази книга Джеймс Суровецки изследва една на пръв поглед проста идея: че големите групи всъщност са по-умни и от най-умните свои участници, независимо колко блестящи са те. По-добри са в решаването на проблеми, в създаването на нововъведения, дори в предсказването на бъдещето. С изключителна ерудиция и привлекателно изчистена проза авторът превежда читателя през такива далечни една от друга области като популярната култура, психологията, биологията, поведенческата икономика, изкуствения интелект, военната история и политиката, за да покаже как тази проста идея може да ни даде важни уроци за това как да живеем живота си в цялата му пълнота.

"Тази книга е дотолкова революционна, че е задължително четиво за всекиго."
„Крисчън Сайънс Монитър“

"Провокативна... Изключително богата на доказателства, че ползите от допитването до колективната интелигентност са много по-големи, отколкото мнозина от нас си представят."
„Бизнес уийк”

"Суровецки черпи от биологията, поведенческата икономика и компютърните науки, за да ни предложи отговори на такива вечни (и често реторични) въпроси като „Защо опашката, на която стоя, като че ли се движи най-бавно?” и „Защо дават толкова много боклуци по телевизията?” Резултатът е изключително оригинален набор от заключения за това как е устроен светът."
Списание „Seed”

"Джеймс Суровецки е постигнал нещо почти невъзможно. Взел е тема, която в други ръце би била ужасно тежка, и ни е дал една увлекателна, изненадваща и невероятно убедителна книга. „Мъдростта на множеството” ще промени начина, по който мислите за пазарите, икономиката и за още куп неща от ежедневието."
Джо Носера, главен редактор на списание „Форчън”

Допълнителна информация

Заглавие Мъдростта на множеството
Автор Джеймс Суровецки
Издателство Изток - Запад
Тегло 0.3890
Година не е налично
Подвързия не е налично
Страници 320
Формат 14x22
ISBN 9789543217601
  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лева
  • Доставка до 3 работни дни
  • Online support  02 965 84 21
  • Препоръчай ни на приятели и спечели подарък.

Връзка с нас

Издателска къща КОЛХИДА
София 1784
бул. “Цариградско шосе” 131 - 7-ми километър
в сградата на Хотел "АТМ Център" - партер 

Телефони: 02 965 84 21
E-mail: orders@knijnaborsa.bg