Количка ()
Моята Количка

Количката е празна.

You're currently on:

#SELFMADE: Иван и Андрей - братя по сърце

#SELFMADE: Иван и Андрей - братя по сърце

Наличност: В наличност

-
+
24,90 лв.
 

"КАС Пъблишинг" – Catch a Story започва издаването на поредицата #SELFMADE. В нея ще разказва историите на знакови личности от българския обществен живот – хората, за които всички имаме мнение, но едва ли знаем подробности за пътя, през който са преминали.

Първата книга от поредицата, посветена на телевизионните продуценти и водещи Иван Христов и Андрей Арнаудов. Двамата приятели и бизнес партньори разказват за детството си, за семействата си, за кризите и успехите, през които са преминали, и за своите ценности и цели. Спомените им се допълват от техните майки, съпруги, приятели, колеги, и така се получава интересният, забавен и смислен калейдоскоп на живота им досега, а и на техните мечти и стремежи. Разбира се, книгата е наситена и с характерното им чувство за хумор, с множество забавни и смешни моменти от техния личен и професионален живот.

Но това не е всичко! Специално за поредицата е разработено мобилното приложение SELFMADE.ID. Притежателите на книгата ще могат, през уникален QR код, да отключат скрито съдържание и да достъпят над 400 снимки от личния и професионален архив на Иван и Андрей, както и ексклузивни видео и аудио интервюта, статии и множество архивни кадри от техни предавания.

Книгата представя нашата иновация, която нарекохме ЧЕТЕНЕ 2.0 – свързването на хартиения носител с дигиталната среда. Тази книга ще се чете с телефон в ръка, тя ще даде ново изживяване и цялостна представа за образите на нашите герои, които запазиха приятелството си през годините и то се превърна в най-големия им актив.

Допълнителна информация

Заглавие #SELFMADE: Иван и Андрей - братя по сърце
Автор Не
Издателство Catch a story
Тегло Не
Година 2022
Подвързия Мека
Страници 262
Формат 16x24
ISBN 9786199182321
  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лева
  • Доставка до 3 работни дни
  • Online support  02 965 84 21
  • Препоръчай ни на приятели и спечели подарък.

Връзка с нас

Издателска къща КОЛХИДА
София 1784
бул. “Цариградско шосе” 131 - 7-ми километър
в сградата на Хотел "АТМ Център" - партер 

Телефони: 02 965 84 21
E-mail: orders@knijnaborsa.bg