Количка ()
Моята Количка

Количката е празна.

You're currently on:

17 туристически маршрута в Община Велико Търново (двуезичен пътеводител)

17 туристически маршрута в Община Велико Търново (двуезичен пътеводител)

Наличност: В наличност

-
+
16,00 лв.
 

Излезе от печат пътеводителят “17 туристически маршрута в Община Велико Търново“. Изданието е на Туристическо дружество „Трапезица-1902” и досега съществуваше само в електронен вариант. Книгата e двуезична– на български и английски език, с пълноцветен печат, богато илюстрирана със снимки на известните великотърновски фотографи Георги Георгиев, Деяна Робова, Йорданка Йорданова, Никифор Тодоров и др. и с карта на всеки от маршрутите, изработена от Георги Карталов.

Съставители на пътеводителя са Мила Велчева, Георги Димитров и Силвия Димитрова, преводач Илияна Петрова, а консултант е Регионалният исторически музей във Велико Търново. С подкрепата на Община Велико Търново и рекламодатели, изданието вече  се разпространява, освен в електронен, и в пълноцветен печатен вариант. То представя всеки от разработените маршрути с тяхната специфика – градски вариант с опознаване на културно-исторически забележителности или пешеходен туристически – с неговата маркировка, степен на трудност, време за преминаване, интересни природни и исторически обекти в района.

Наред с най-посещаваните места във Велико Търново и околностите му – Арбанаси, Ксилифор, пътеводителят представя и пешеходни маршрути в района на Хотнишкия водопад, Еменския каньон, Килифарево, Елена, архитектурния резерват „Никополис ад Иструм“. Най-дългите като преминаване в часове маршрути са от Къпиновския манастир и от село Кладни дял до Елена и село Дрента (за около 6 ч.).

Допълнителна информация

Заглавие 17 туристически маршрута в Община Велико Търново (двуезичен пътеводител)
Автор Мила Велчева, Георги Димитров, Силвия Димитрова, Илияна Петрова
Издателство Тангра ТанНакРа
Тегло 0.5000
Година не е налично
Подвързия не е налично
Страници 120
Формат 16x22
ISBN -
  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лева
  • Доставка до 3 работни дни
  • Online support  087 994 3010
  • Препоръчай ни на приятели и спечели подарък.

Връзка с нас

Издателска къща КОЛХИДА
София 1784
бул. “Цариградско шосе” 131 - 7-ми километър
в сградата на Хотел "АТМ Център" - партер 

Телефони: 02 965 84 21
088 887 30 87, 087 994 30 10

E-mail: orders@knijnaborsa.bg