Количка ()
Моята Количка

Количката е празна.

You're currently on:

Двойна реалност

Двойна реалност

Наличност: В наличност

-
+
17,00 лв.
 

Августина Славова, или както обича да я наричат Ава, е българска писателка на криминални романи, която живее в САЩ. В миналото си тя е работила за Интерпол, Европа като Профайлър и криминален психолог, както и няколко години като Частен Детектив в Ню Йорк.

Всичко започва от срещата ѝ с тайнствена дама на име Ийв Марийн, която има тъмни тайни в своето минало. Тъжната и потресаваща история на жената пробужда любопитството на младата авторка. Тя, също така, копнее да си припомни вълнението от разследването на криминални престъпления.

Мистерията отвежда Ава в Лос Анджелис, където се оказва, че върлува опасна престъпна групировка начело със силния, влиятелен, но и безскрупулен Харди Зото. Писателката трябва да се изправи срещу зло, каквото не си е и представяла.

Пътят ѝ се пресича с екип на ФБР, които разследват убийство на младо момиче от Румъния, жертва на секс-трафик, за което престъпната организация е отговорна. Тя се съгласява да съдейства на отдела разследващи по случая, но скоро осъзнава, че не всеки е такъв, за какъвто се представя. Писателката се влюбва в един от федералните агенти на име Ийтън Уилямс, но дали може да му вярва?

Изправена пред възможността тя, самата, да се превърне в жертва на престъпниците, Ава трябва да направи избор – да преглътне страха и да се бори с всичките си сили, или да се оттегли. Много човешки съдби са заложени на карта и тя трябва да преодолее личните си проблеми и несигурност, за да направи правилната преценка.

Историята поставя читателя в една неясна реалност – съществуват два паралелни свята, всеки по свой начин едновременно истински и лъжлив. Не липсват борба, страст, вълнение и силни емоции.

Тази книга запознава читателя с една силна героиня, която притежава изразена нежност и женственост, но не желае да вижда себе си като жертва. Историята е не просто криминална, но и много психологическа.

Допълнителна информация

Заглавие Двойна реалност
Автор Калина Тачева
Издателство Не
Тегло Не
Година 2020
Подвързия Мека
Страници 338
Формат Не
ISBN Не
  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лева
  • Доставка до 3 работни дни
  • Online support  087 994 3010
  • Препоръчай ни на приятели и спечели подарък.

Връзка с нас

Издателска къща КОЛХИДА
София 1784
бул. “Цариградско шосе” 131 - 7-ми километър
в сградата на Хотел "АТМ Център" - партер 

Телефони: 02 965 84 21
088 887 30 87, 087 994 30 10

E-mail: orders@knijnaborsa.bg