Количка ()
Моята Количка

Количката е празна.

You're currently on:

Копирайтинг в Instagram

Копирайтинг в Instagram

Наличност: В наличност

-
+
24,00 лв.
 

Уникален учебник по професионален копирайтинг в Instagram, подходящ за компании, копирайтъри, блогъри и предприемачи.

Кои думи привличат вниманието само с един поглед? Какво е необходимо за написването на продаващо, но същевременно информативно съдържание? Как да въздействаме на читателите, за да ни запомнят?

Огромно количество практически примери и правила за създаване на ярки публикации на всякакви теми. Авторът открито споделя своите професионални методи и стъпка по стъпка ни учи как да пишем разкошни текстове. Обърнете внимание! Книгата учи да не натрапваме нещо насила и да не пишем шаблонни "продаващи" текстове по схеми, отдавна омръзнали на всички. Книгата учи да мислим и да усещаме текстовете. Да ги правим други: умни, интересни, убедителни.

Научете се да се откроявате на фона на другите. Започнете да блестите ярко с помощта на специално авторско съдържание. Това е книга, която отваря очите за силата на текста и възможностите на масовото убеждаване. Това е книга, която ще промени изцяло вашия Instagram.

Пьотр Панда е създател на мултипроекта "Панда - Копирайтинг" и автор на убедително-позитивния стил. Сред клиентите и партньорите му са руски и международни компании, като "BMW", "Алмаз Холдинг", "МТТ", а също и руското "Министерство на извънредните ситуации".

"Натиснете третото прозорче вляво. Поставете 2 картинки на котки с лапички в размер 300 x 300. На пълнолуние създавайте публикации с точно 1273 знака. Трябват 4 абзаца. 12 емотиконки. Един призив. Направихте ли го? Отлично, утре ще имате милион последователи. Нарочно започнах с този абзац. Знаете ли защо? Защото в тази книга няма нищо подобно... И ако чакате от професионалната литература нещо подобно, то ще е по-добре първо да прочетете горния абзац.

Не си заслужава да вярвате в чудеса. Трябва да спрете да мислите, че можете да се научите да пишете завладяващо и интересно за два-три дни. Уви, налага се да ви разочаровам. Трябва да спрете. Нещата не работят така. Всъщност, разбира се, е възможно човек да бъде обучен, но търпеливо, с практика, чести грешки и мощното напрежение на полагането на усилия. Онова напрежение, което кара главата ти да пуши и ти се иска да заплачеш заради собственото си невежество. Не се притеснявайте, случва се на всеки, вие просто ще си платите за израстването. Затова, ако направите всичко правилно и позволите на знанията да текат през вас, ще дойде най-важният елемент в копирайтинга. Ще дойде Негово Величество Разбирането на Същността на Процесите.

Да разбираш същността на процесите отваря врата към онзи път, за който обикновените хора бленуват. Изведнъж ще започнете да чувствате текстовете. Да усещате ритъма, настроението и напоритостта им. Текстовете ще престанат да бъдат букви, свързани механично. Ще оживеят."
Из книгата

Книгата е част от поредицата "Carpe diem" на издателство "Locus".

Допълнителна информация

Заглавие Копирайтинг в Instagram
Автор Пьотр Панда
Издателство Locus
Тегло Не
Година 2022
Подвързия Мека
Страници 440
Формат 14x21
ISBN 9789547833524
  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лева
  • Доставка до 3 работни дни
  • Online support  02 965 84 21
  • Препоръчай ни на приятели и спечели подарък.

Връзка с нас

Издателска къща КОЛХИДА
София 1784
бул. “Цариградско шосе” 131 - 7-ми километър
в сградата на Хотел "АТМ Център" - партер 

Телефони: 02 965 84 21
E-mail: orders@knijnaborsa.bg