Количка ()
Моята Количка

Количката е празна.

You're currently on:

Маркетинг 5.0: За технологиите и хората

Маркетинг 5.0: За технологиите и хората

Наличност: В наличност

-
+
24,00 лв.
 

"Маркетинг 5.0" на Филип Котлър е незаменим ресурс за маркетолози, мениджъри и служители в маркетингови отдели, както и за всеки, който се стреми да се усъвършенства в сферата на маркетинга.

"Маркетинг 5.0" е последната актуализация в основополагащия труд на Филип Котлър, световноизвестен автор в областта на маркетинга и виден популяризатор на модела "4P за маркетинг микс", в която Филип Котлър и съавторите му Хермауан Картаджая и Иуан Сетиуан, описват подробно и на достъпен език трите фундаментални промени на пазара, в бизнес организациите и технологиите, обясняват начина, по който маркетолозите могат да използват модерните технологии, за да отговорят на нуждите на клиентите и да дадат своя принос за промяна на света, и предоставят възможности за интегриране на широк набор от иновативни технологични решения и бизнес модели, свързани с драстичните промени в потребителското поведение през последните десетилетия.

Следвайки модела, представен в предходните книги от серията "Маркетинг X.0", авторите засягат ключовите теми, необходими за разбиране на маркетинга днес.

Маркетинг 5.0 е разделена на три части:

  • В първата анализират начините, по които петте различни поколения водят до промяна в потребителското поведение, и способите за преодоляване на различията, разделящи обществото, включително икономическото неравенство и политическите конфликти, за да получат ефективен достъп до целия пазар;
  • Във втора част се разглеждат в детайли съвременните стратегически насоки за компаниите в световен мащаб, начините за прилагане на нови бизнес модели и предизвикателствата, пред които се изправят маркетолозите, прилагайки "Маркетинг 5.0" в ерата на цифровизацията;
  • В трета част авторите обясняват как маркетолозите да поставят правилната основа, преди да се потопят в тактическите подходи, да оценят готовността си за използване на съвременните дигитални инструменти, като ги запознават с технологиите от ново поколение - изкуствен интелект, виртуална, добавена и смесена реалност, блокчейн и интернет на нещата.


Филип Котлър, всепризнатият маркетинг гуру, представя най-актуалните и напредничави идеи как да използваме технологиите, за да отговорим на нуждите на клиентите и да оставим трайна следа в света на бизнеса. Днес маркетолозите се сблъскват с предизвикателствата на дигиталната трансформация, промените в поведението на потребителите и изменението в общоприетите бизнес модели.

Филип Котлър е бащата на съвременния маркетинг, е почетен професор по международен маркетинг в колежа Kellogg към Northwestern University, и автор на над 50 книги. Wall Street Journal го класира сред шестте най-влиятелни бизнес мислители в света. Котлър има забележително международно присъствие - книгите му са преведени на над 25 езика, а самият той е редовен лектор на световни форуми."

Хермауан Картаджая е основател и главен изпълнителен директор на MarkPlus, Inc., най-голямата фирма за маркетингови консултации в Индонезия, и един от "50-те гуру, оформили бъдещето на маркетинга". Той е президент на Световната маркетингова асоциация и един от създателите на Asia Marketing Foundation.

Иуан Сетиауан, заместник-главен изпълнителен директор на MarkPlus, Inc., помага на компаниите да проектират корпоративните си и маркетинг стратегии. Той е изявен лектор, автор и главен редактор на Marketeers.


Допълнителна информация

Заглавие Маркетинг 5.0: За технологиите и хората
Автор Филип Котлър
Издателство Locus
Тегло Не
Година 2022
Подвързия Мека
Страници 272
Формат Не
ISBN 9789547833357
  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лева
  • Доставка до 3 работни дни
  • Online support  02 965 84 21
  • Препоръчай ни на приятели и спечели подарък.

Връзка с нас

Издателска къща КОЛХИДА
София 1784
бул. “Цариградско шосе” 131 - 7-ми километър
в сградата на Хотел "АТМ Център" - партер 

Телефони: 02 965 84 21
E-mail: orders@knijnaborsa.bg