Количка ()
Моята Количка

Количката е празна.

You're currently on:

Мултимедийно интерактивно учебно помагало за кандидат-шофьори

Мултимедийно интерактивно учебно помагало за кандидат-шофьори

Наличност: В наличност

-
+
29,90 лв.

Авто Обучение е мултимедийно учебно помагало за подготовка по теория на кандидатшофьори за следните категории B, B1, BE, AM, A, A1, A2, Ткт, Ттм. Съдържа професионални видео лекции за всички теми, всички изпитни въпроси, разяснение от Закона за Движение по Пътищата към всеки въпрос и изпит идентичен с официалния за затвърждаване на знанията по всички теми. Обучението е последователно и е изцяло съобразено с учебната програма на Министерството на образованието и науката и Изпълнителна Агенция „Автомобилна Администрация“. Всички изпитни въпр

 

Описание

Авто Обучение

 

Мултимедийно учебно помагало за кандидат-шофьори

Авто Обучение е мултимедийно интерактивно учебно помагало за подготовка по теория на кандидат-шофьори за категория B. Авто Обучение предлага удобно последователно обучение по официалната учебна документация. Съдържа видео лекции подредени по теми, изпитни въпроси за всяка една тема в режим обучение с коментар от Закона за Движението по Пътищата и провеждане на вътрешен изпит за проверка на знанията по всички теми. Обучението е изцяло съобразено с учебната програма на Министерството на образованието и науката и Изпълнителна Агенция „Автомобилна Администрация“. Всички изпитни въпроси са 100% идентични с въпросите от официалния изпит по теория. Ползвайте Авто Обучение навсякъде от своя телефон, таблет или компютър.

Учебно помагало Авто Обучение

Професионални видео лекции

Авто Обучение съдържа специално разработени видео уроци за всяка отделна тема по учебната програма. Всички учебни материали са създадени с помощта на преподаватели по теория от цялата страна.

 

 

Съгласно официалната учебна документация

Всички учебни материални са изготвени съгласно учебната документация за кандидат-шофьори, утвърдена от Министерството на образованието и науката и Изпълнителна Агенция „Автомобилна Администрация “.

 

 

Онагледени примерни ситуации

Към всяка видео лекция от учебния материал са разгледани и онагледени примерни ситуации. Анимираните ситуации помагат на кандидат-шофьорите по-лесно да усвоят и запомнят материала.

 

 

Всички изпитни въпроси за всяка тема

Към всяка тема от учебното съдържание има актуални изпитни тестове с въпроси от самата тема. Всички изпитни въпроси са 100% идентични с въпросите от официалния изпит по теория за придобиване на правоспособност за управление на МПС.

 

Разяснение от закона към всеки въпрос

Озвучено разяснение от закона към всеки въпрос

Всеки въпрос от изпитните тестове съдържа актуално разяснение от Закона за движение по пътищата и правилника за прилагането му.

 

Последователно обучение в 19 теми

Обучението преминава последователно през всички 19 теми, преминаването към следващата тема се извършва след напълно усвояване на материала от текущата. По този начин кандидат-шофьорите получават гарантирано качествени и трайни знания на пътя.
Последователно обучение

 

Статистика и комуникация с преподавател

 

Изпит

Изпит идентичен с официалния

След успешното преминаване през всички 19 теми, Авто Обучение стартира изпит идентичен с официалния изпит по теория. Курсистът решава изпитни въпроси в режим изпит колкото пъти е необходимо.

Допълнителна информация

Заглавие Мултимедийно интерактивно учебно помагало за кандидат-шофьори
Автор Не
Издателство Авто Обучение
Тегло Не
Година 2021
Подвързия Не
Страници Не
Формат Не
ISBN 0745125350561
  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лева
  • Доставка до 3 работни дни
  • Online support  087 994 3010
  • Препоръчай ни на приятели и спечели подарък.

Връзка с нас

Издателска къща КОЛХИДА
София 1784
бул. “Цариградско шосе” 131 - 7-ми километър
в сградата на Хотел "АТМ Център" - партер 

Телефони: 02 965 84 21
088 887 30 87, 087 994 30 10

E-mail: orders@knijnaborsa.bg