Количка ()
Моята Количка

Количката е празна.

You're currently on:

Открито

Открито

Наличност: В наличност

-
+
24,00 лв.
 

Най-добрата автобиография на всички времена… това е, точка!
Time


С почти фотографска памет Агаси ни разказва за всеки свой знаков мач и всяка своя важна връзка. Задкулисието на играта и показността на славата – тук сме свидетели и на двете. Освен ярките портрети на съперниците си от няколко поколения – Джими Конърс, Пийт Сампрас, Роджър Федерер – Агаси споделя за кратката си връзка с Барбара Стрейзанд и за обречения си брак с Брук Шийлдс. Разказва как увереността му е била подкопавана от дълбока депресия и разкрива грешката, която едва не му коства всичко. А след това за зрелищното си завръщане – епичния мач през 1999 г. на Откритото първенство на Франция, когато става най-възрастният играч, оглавявал световната ранглиста.

С лаконичен и образен език Агаси ни разказва за верния си брат, мъдрия си треньор, всеотдайния си кондиционен треньор… за всички, които са му помагали да поддържа баланс и най-после да намери любовта на живота си, Щефи Граф.
Нейната тиха сила му дава куража въпреки непоносимата болка в гръбнака да се изправи срещу опасен опонент в двайсет и първата и последна година в кариерата си. През 2006 г. Агаси играе последния си турнир. На най-великото Открито първенство на САЩ той бележи паметно последно участие и ни оставя най-вълнуващия мач, с който по нечуван начин казва своето сбогом на спортната арена.

Открито е динамична и крайно откровена автобиография. Също като играта на Агаси, тя налага нов стандарт за стил, темпо и въздействие.

Пленителната история на забележителен живот и кариера! Много повече от превъзходен мемоар за най-висшите нива на професионалния тенис!

Това е най-откровената, най-грамотно написаната и най-трогателната автобиография изобщо!
Рик Райли, ESPN 
Един прочувствен мемоар! Агаси играе открито, а книгата му, както много от мачовете му, е категоричен победител.
O, The Oprah Magazine

Много повече от лична изповед! Агаси ни разказва завладяваща приказка за професионалния тенис и личностната борба… За успеха на корта и извън него.
New York Post
Агаси е написал една от най-добрите автобиографии на всички времена. Вдъхновяваща и откровена история, в която нищо не е спестено. Мемоарът на Агаси е също толкова пленителен, колкото играта му.
Time

Избрана е зa "Зaбeлeжитeлнa книгa" нa New York Times, кaкто и зa книгa нa годинaтa от Forbes, Sаn Frаnсisсo Сhroniсle и Wаshington Post.

Андре Агаси е професионален тенисист от 1986 г. до 2006 г. Носител е на осем титли от Големия шлем. Основател е на благотворителната фондация „Andre Agassi”. Живее в Лас Вегас със съпругата си Щефи Граф и двете им деца.

Допълнителна информация

Заглавие Открито
Автор Андре Агаси
Издателство Локус Пъблишинг
Тегло Не
Година 2021
Подвързия Мека
Страници 416
Формат Не
ISBN 9789547833487
  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лева
  • Доставка до 3 работни дни
  • Online support  087 994 3010
  • Препоръчай ни на приятели и спечели подарък.

Връзка с нас

Издателска къща КОЛХИДА
София 1784
бул. “Цариградско шосе” 131 - 7-ми километър
в сградата на Хотел "АТМ Център" - партер 

Телефони: 02 965 84 21
088 887 30 87, 087 994 30 10

E-mail: orders@knijnaborsa.bg