Количка ()
Моята Количка

Количката е празна.

You're currently on:

Начини на плащане

Уважаеми клиенти, Имате възможност да платите Вашите заявки по следния начин:

С наложен платеж на куриера
С банков превод
Имайте предвид, че в този случай се изисква предварително плащане, което може да забави изпълнението на Вашата поръчка. Доставката е в рамките на 2 работни дни след получаване на превода по нашата банкова сметка.
Банка: Raiffeisen BANK
IBAN: BG04RZBB91551016873310 BIC: RZBBBGSF
Титуляр на сметката: ЕТ „Колхида – Ясен Ценов“
Когато плащате по банков път, като основание за плащане отбележете номера на Вашата поръчка, както и имената с които сте регистрирани в сайта особено ако плащате чрез банковата сметка на друго лице. Всички такси и комисионни са за сметка на клиента.
УТОЧНЕНИЕ: За начало на поръчката се приема постъпването на сумата по нашата банкова сметка.
С кредитна или дебитна карта
Кредитна карта. Банковите карти, с които можете да направите on-line плащане, са: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY. Обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще бъде приета само ако е регистрирана за участие в схемите Verified by Visa или MasterCard SecureCode. Също така проверете дали Вашата карта е отворена от картоиздателя Ви за транзакции в Интернет.
Сигурността при въвеждане и преноса на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка. Отваря се платежна страница на обслужващата ни банка (Райфайзен банк), където въвеждате данните на Вашата карта. Автентичността на Вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2) В допълнение за идентифицирането Ви като картодържател платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентификация на международните картови организации – Veryfied by VISA и MasterCard SecureCode, в случай че сте регистрирани да ги използвате. Данните, които клиентът трябва да попълни при плащане с карта, са:
- Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя, адрес)
- Данни за автентификация (За идентифицирането ви като картодържател платежният ни сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентификация на международните картови организации – Veryfied by VISA и MasterCard SecureCode.
В случай че сте регистрирани от Вашата банка в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница където трябва да въведете Вашата автентификационна парола).
Внимание! Възстановяване на суми се осъществява чрез нареждане на обратна операция по картата в срок от десет работни дни.
ЗАБЕЛЕЖКА: Ние или наши служители никога няма да Ви питаме за номера на дебитната или кредитната Ви карта. Въвеждайте паролата си за достъп до само ако Вашият браузър показва индикация, че сте свързани със системата на Борика посредством сигурна (secure) връзка (икона със зелен заключен катинар на Вашия браузър).
При допълнителни въпроси се свържете с нас.
PayPal
Можете да платите през системата на e-pay.bg, ако имате регистрация. В плащането отбележете номера на Вашата заявка, както и имената, с които сте регистрирани в сайта особено ако плащате чрез банковата сметка на друго лице.

При допълнителни въпроси можете да се свържете с нас.
  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лева
  • Доставка до 3 работни дни
  • Online support  02 965 84 21
  • Препоръчай ни на приятели и спечели подарък.

Връзка с нас

Издателска къща КОЛХИДА
София 1784
бул. “Цариградско шосе” 131 - 7-ми километър
в сградата на Хотел "АТМ Център" - партер 

Телефони: 02 965 84 21
E-mail: orders@knijnaborsa.bg