Количка ()
Моята Количка

Количката е празна.

You're currently on:

Право на Европейския съюз (трето издание)

Право на Европейския съюз (трето издание)

Наличност: В наличност

-
+
33,00 лв.
 

Целта на настоящото изследване е да представи в синтезиран вид и достъпна форма основите на правото на Европейския Съюз – автономното вътрешно право на наднационалната организация, в която България е пълноправен и пълноценен участник.

Настоящият труд е съобразен с действащото право и със съдебната практика към ноември 2011 г. и има за цел да представи в синтезиран вид и достъпна форма основите На правото на Европейския съюз.

Предназначено както за академичните среди, така и за представителите на държавната администрация и на правораздавателните органи, които участват в изработването и прилагането на това право, изследването се стреми да отрази богатата съдебна практика на Съда на ЕС, основният гарант за неговото спазване и прилагане на територията на на целия Европейски съюз.

Изданието е трето основно преработено и допълнено. Целта му е да представи актуална и обективна картина на европейския правов ред след Лисабон. Натрупаната институционална и съдебна практика позволяват да се очертаят първите тенденции и преценки за функционирането на европейското обединение в началото на XXI век, основани на анализ на неговата автономна правна система, създадена с амбицията да бъде основа за един истински политически съюз.

Допълнителна информация

Заглавие Право на Европейския съюз (трето издание)
Автор Жасмин Попова
Издателство Сиела
Тегло 0.8900
Година не е налично
Подвързия не е налично
Страници 824
Формат 14x21
ISBN 9789542817185
  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лева
  • Доставка до 3 работни дни
  • Online support  02 965 84 21
  • Препоръчай ни на приятели и спечели подарък.

Връзка с нас

Издателска къща КОЛХИДА
София 1784
бул. “Цариградско шосе” 131 - 7-ми километър
в сградата на Хотел "АТМ Център" - партер 

Телефони: 02 965 84 21
E-mail: orders@knijnaborsa.bg