Количка ()
Моята Количка

Количката е празна.

You're currently on:

Stop Doing That Sh*t: Зарежи глупостите

Stop Doing That Sh*t: Зарежи глупостите

Наличност: В наличност

-
+
18,00 лв.
 

Сложи край на самосаботажа и заживей на максимални обороти

Вдъхновението, мотивацията, страстта и всичко останало, което търсите в живота, зависят от вас. Така е било в миналото, така е сега, така ще бъде и в бъдеще.

Гари Джон Бишъп предлага безкомпромисен наръчник за преодоляване на циклите на самосаботаж, в които изпадаме, за да получим онова, което искаме от живота. В „Unfu*k Yourself“ той ни каза, че е време да престанем да се оправдаваме – да признаем и поемем отговорност за негативния вътрешен монолог, който ни пречи да вървим напред.

Тук той надгражда това послание. Бишъп обяснява, че нашите разрушителни цикли са свързани с начина, по който сме програмирани. След това определя различни типове хора и начините, по които постоянно сами се прецакваме: Не можем да пестим пари. Затъваме в едни и същи тровещи живота ни връзки. Зацикляме във втръснала до болка рутина на работа.

След като анализира защо действаме по този начин и посочва бомбите, които правят на пух и прах постигнатото от нас, Бишъп ни показва как можем да прекъснем цикъла и да престанем сами да саботираме живота си. Написана в безпардонния стил на „Unfu*k Yourself“, „Зарежи глупостите“ ще ни помогне да опознаем нашия психологически механизъм, за да се научим да унищожаваме в зародиш негативните мисли и поведения. Това ще ни позволи да насочим вниманието си към нещо друго и да започнем да постигаме успех в области, които сме считали за непостижими.

Можем да живеем на максимум и да извършим онези дълбоки промени, необходими да вкараме живота си в релси.

Допълнителна информация

Заглавие Stop Doing That Sh*t: Зарежи глупостите
Автор Гари Джон Бишъп
Издателство Locus
Тегло Не
Година Не
Подвързия Не
Страници 176
Формат Не
ISBN 9789547833173
  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лева
  • Доставка до 3 работни дни
  • Online support  02 965 84 21
  • Препоръчай ни на приятели и спечели подарък.

Връзка с нас

Издателска къща КОЛХИДА
София 1784
бул. “Цариградско шосе” 131 - 7-ми километър
в сградата на Хотел "АТМ Център" - партер 

Телефони: 02 965 84 21
E-mail: orders@knijnaborsa.bg