Количка ()
Моята Количка

Количката е празна.

You're currently on:

Тайните на Хавана - книга 2: Игрален дом

Тайните на Хавана - книга 2: Игрален дом

Наличност: В наличност

-
+
10,00 лв.
 
Игрален дом е еротичен роман, в който плътското и фантастичното вървят ръка за ръка. Авторката се потапя в света на кубинските богове и ни представя един ужасяващо перверзен роман, чието действие се развива около 1988 г.

Следвайки инструкциите на своя любим, Гайа се озовава в парк с мистериозна жена. Тя я отвежда в луксозна къща, където всичко непрестанно се променя. Въпреки тревогите, които кратката среща оставя у нея, младата жена се връща отново в парка, за да потърси обяснения за феномените, които се случват около нея. Инстинктите ѝ подсказват, че отговорът на загадката може би се намира в къщата. Там героинята преминава през ужасяващи и сюрреалистични еротични преживявания, които я довеждат до неочаквани открития за нея самата. Забранени церемонии, чудовищни стаи, богове в телата на хора и хора с тела на богове: нищо не е сигурно в това свръхестествено измерение.
За автора
Даина Чавиано е родена в Хавана, Куба, където завършва бакалавърска степен по английска филология. Още като студентка печели множество литературни награди и бързо се утвърждава като едно от най-ярките имена в съвременната латиноамериканска литература. Критиците определят стила ѝ като "неповторимо смесване на фантастика със социален реализъм, мистика и деликатна доза еротизъм", а също така и като "блестящ опит да премахне границите между жанровете". През 1991 година се премества в Маями, Флорида, където живее и в момента.

Даина Чавиано е носителка на множество награди за испаноезичните си романи. Печели престижния приз "Азорин" в категория най-добър роман с "Мъжът, жената и желанието". Романът "Островът на безкрайната любов" печели първа награда на Florida Book Award в категория за най-добра испаноезична книга, издаден на повече от 25 езика, което го прави най-превеждана книга на кубински автор.

Допълнителна информация

Заглавие Тайните на Хавана - книга 2: Игрален дом
Автор Даина Чавиано
Издателство Сиела
Тегло 0.1810
Година не е налично
Подвързия не е налично
Страници 136
Формат 14x21
ISBN 9789542813668
  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лева
  • Доставка до 3 работни дни
  • Online support  087 994 3010
  • Препоръчай ни на приятели и спечели подарък.

Връзка с нас

Издателска къща КОЛХИДА
София 1784
бул. “Цариградско шосе” 131 - 7-ми километър
в сградата на Хотел "АТМ Център" - партер 

Телефони: 02 965 84 21
088 887 30 87, 087 994 30 10

E-mail: orders@knijnaborsa.bg