Как да поръчам

За да направите поръчка на избрания от Вас продукт, натиснете бутона Поръчай.

Ако искате да продължите пазаруването и да се възползвате от безплатната доставка, продължете да разглеждате www.knijnaborsa.bg. Ако не откривате това, което търсите, можете да:

- използвате опцията за кратко търсене, която се намира най-горе вдясно

- отидете на разширено търсене

- ни се обадите на телефон: 02/8840411.

Когато сте готови с поръчката, можете да я финализирате, като отидете на бутона Количка (може ли да е хиперлинк?) и изберете Плащане.

Преди да извършите плащането, прегледайте отново цялата поръчка. Обърнете внимание дали в нея е включено всичко, което сте искали да поръчате, а също така и дали бройките към всеки избран продукт са коректно заявени.

Ако желаете да коригирате бройката на някой от поръчаните продукти, променете на желаната от Вас бройка и натиснете бутона Обновяване на количката.

Ако искате да се откажете от някой от продуктите, натиснете върху червеното хиксче и продуктът ще бъде премахнат от Вашата поръчка.

Ако искате да промените бройките на някой от поръчаните продукти, променете на желаната от Вас бройка в полето Количество, след което използвайте бутона Обновяване на количката.

Едва след като сте прегледали цялата поръчка, преминете към следващата стъпка, като натиснете върху бутона Поръчай. Внимание! С натискането на бутона Поръчай вие одобрявате всички бройки, всички избрани продукти, както и целия вид на заявката.  

Поръчай като гост

Ако не желаете да се регистрирате в сайта, можете да поръчате като гост. За да завършите поръчка, попълнете всички полета, отбелязани със звездичка, и натиснете Продължи. Попълнете всички полета в Информация за плащане, маркирани в червено. Ако желаете да получите доставката си на адрес, различен от посочения в информацията за контакта, въведете адреса за доставка в полето Изпращане до различен адрес,след което натиснете бутона Продължи.

Изберете желания от Вас начин на доставка:

Доставка със Спиди

- Доставка до адрес

- Доставка до врата.

Попълнете коректно всички данни и където е налична, изберете опцията за автоматично попълване.

Ако желаете да видите междинна сума за поръчка, използвайте бутона Изчисли цена,след което, за да преминете към следващите стъпки,натиснете бутона Продължи.

Преминете към преглед на начина на плащане. Ако сте съгласни с посочения начин на плащане, натиснете бутона Продължи. Ако предпочитате друг начин на плащане, промените в зависимост от Вашите предпочитания. За целта е необходимо да се върнете към конкретната стъпка. За Ваше улеснение в полето вдясно се показват всички стъпки на Вашата заявка. По този начин можете да стигнете бързо и лесно до опцията/параметъра, която/който искате да коригирате.

Преди да финализирате поръчката си, прегледайте внимателно всички попълнени полета. Ако се налага да коригирате данните в някое от тях, можете да се върнете, като натиснете хиперлинкът към съответния етап. За да завършите поръчката, прочетете Условията за ползване и в съответното поле отбележете, че сте запознати с тях, след което натиснете бутона Направи поръчка. Ако сте пропуснали нещо, отново можете да се върнете, като използвате опцията Промени съдържанието на количката.

Внимание! Маркирането на полето Прочетох и съм съгласен с условията за ползване означава, че вие НАИСТИНА сте прочели условията и че се съгласявате с тях.

Защо да се регистрирам?

Предимството да ползвате сайта като регистриран потребител, е, че няма да се налага да попълвате адреса си за доставка всеки път. Ще ползвате една парола, с която ще имате достъп до цялата информация за настоящи и минали поръчки. Ще имате възможност за промяна на категориите на седмичния бюлетин, ако сте се абонирали за такъв.

Регистрирай се

За да се регистрирате, отидете на Моят профил (най-горе вдясно) и изберете опция Вход.В новия прозорец, който ще се зареди, натиснете бутона Създай профил под категорията НОВИ КЛИЕНТИ,

Попълните всички полета, отбелязани като задължителни. Тук е моментът, да изберете дали желаете да получавате нашия бюлетин, или не. Ако желаете да получавате информация за всички нови книги по имейла си, кликнете в съответното поле. Маркирайте полето Прочетох и съм съгласен с условията за ползване и натиснете бутона Регистрация.

След активирането можете спокойно да продължите с поръчката си.

Активиране на профил

Поздравления! Вие успешно се регистрирахте в сайта www.knijnaborsa.bg!

Можете да влезете в профила си от тук, да се възползвате от активните ни промоции тук или да прегледате новите книги ето тук.

Ако имате някакви препоръки, забележки или коментари, не се колебайте да се свържете с нас!

Пожелаваме Ви приятни мигове на страниците на www.knijnaborsa.bg.

С най-добри пожелания!

Back to Top