За библиотеки

Повече от 15 години Книжна борса „Колхида” обслужва широк кръг от книготърговци, магазини и крайни клиенти, както и много регионални, градски, читалищни и общински библиотеки от цялата страна, като предлага всичко налично на българския книжен пазар с атрактивни търговски отстъпки. Списък на издателствата, които можете да поръчате при нас може да видите

ТУК

При нас можете да откриете и богат избор от книги на чужди езици, внос от други страни. Стремим се да осигуряваме на нашите клиенти и най-редките и трудни за намиране заглавия, ползвайки всички канали за дистрибуция, които съществуват. Предлагаме и алтернативата на антикварния пазар за отдавна изчерпани или редки книги, като си партнираме с най-големите дистрибутори в този сектор.

Ежегодните проекти на Министерството на културата „Българските библиотеки-съвременни центрове за четене и информираност“ ни наложиха като стабилен партьор за 17 регионални, 30 общински и градски библиотеки и над 150 читалища. През последната година Книжна борса „Колхида“ достави 200 000 тома за почти 3 000 000 лв. на различни библиотеки от цялата страна. Екипът ни от подготвени специалисти е готов да изготви за вас цялата необходима проектна документация, която ви е нужна за успешно класиране.

Клиентите, които са ни избрали ползват безплатна доставка за поръчките си, която куриер им доставя на посочения адрес в срок от 24 до 48 часа. Едни от основните предимства на нашата услуга са спестеното време и атрактивните отстъпки, които предлагаме. Поръчвайки всичко, което ви е необходимо на едно място, Вие спестявате време и усилия в изпращане на отделни заявки към всяко издателство и многобройни контакти, както и често необходимостта да покривате изисквания за минимални поръчани количества.

За ваше улеснение може да ползвате стандартната ни бланка за поръчки в Excel, която може да изтеглите ТУК

Потърсете ни във всеки момент за консултация или с въпрос, без да е необходимо да се ангажирате с поръчка.

За контакти:

office@kolhida.bg, orders@knijnaborsa.bg тел. 02 965 8421, 0888873087 София, бул. Цариградско шосе 131, хотел АТМ, партер

Back to Top