За търговци на едро

Вече 15 години Книжна борса „Колхида” обслужва широк кръг от книготърговци, магазини и крайни клиенти, както и библиотеки от цялата страна, като предлага всичко налично на книжния пазар с атрактивни търговски отстъпки. Списък на издателствата, които можете да поръчате при нас може да видите

ТУК

При нас можете да откриете и богат избор от книги на чужди езици, внос от други страни. Стремим се да осигуряваме на нашите клиенти и най-редките и трудни за намиране заглавия, ползвайки всички канали за дистрибуция, които съществуват. Предлагаме и алтернативата на антикварния пазар за отдавна изчерпани или редки книги, като си партнираме с най-големите дистрибутори в този сектор.

През последната година Книжна борса „Колхида“ достави близо 500 000 тома за почти 4 000 000 лв. на 250 корпоративни клиенти от цялата страна.

Клиентите, които са ни избрали ползват безплатна доставка за поръчките си, която получават на посочения адрес в срок от 24 часа. Едни от основните предимства на нашата услуга са спестеното време и атрактивните отстъпки, които предлагаме. Поръчвайки всичко, което ви е необходимо на едно място, Вие спестявате време и усилия в изпращане на отделни заявки към всяко издателство и многобройни контакти, както и често необходимостта да покривате изисквания за минимални поръчани количества.

Борса „Колхида“ предлага съдействие и консултиране на стартиращи обекти, ориентира ги в морето от книги и им помага в подходящия избор при първоначално зареждане.

За ваше улеснение може да ползвате стандартната ни бланка за поръчки в Excel, която може да изтеглите ТУК

Можете да ни потърсите във всеки момент за консултация или с въпрос, без да се ангажирате с поръчка.

За контакти:

office@kolhida.bg, orders@knijnaborsa.bg тел. 02 965 8421, 0888873087 София, бул. Цариградско шосе 131, хотел АТМ, партер

Back to Top