Етеричните масла: древното лекарство

59,00 лв.
На склад
SKU
KB-07545-5663639
Ако сте готови да получите повече енергия, по-добро здраве, балансирани хормони, подобрено храносмилане и по-високо качество на живота като цяло, тогава сте открили правилния ресурс в правилното време. Искаме да ви осигурим на едно място всичко, което е необходимо да знаете за етеричните масла, както и всичко, от което се нуждаете, за да ги използвате ефективно.\r\n

Тази книга ще ви даде отговорите, които търсите.

\r\n

Станете експерт в ароматерапията. В древността кралете и кралиците са използвали именно ароматерапията като лечение. Не е имало аптеки на всеки ъгъл; вместо това са се прилагали просто билки, подправки и части от други растения, за които се е знаело, че подпомагат здравето и лечението.

\r\n

Д-р Акс създава тази книга, за да ви даде ясни, лесни начини за използванщте етеричните масла, за да подпомагате своето здраве и това на семейството си всеки ден. Препоръките му са подкрепени от историята и науката. Вече съществуват хиляди научни изследвания, доказващи, че етеричните масла са ефективни натурални лечебни средства и прекрасни съставки за козметични или почистващи продукти. Точно тези изследвания са използвани при написването на тази книга.

\r\n
Повече информация
ISBN Не
Автор д-р Джош Акс, Джордан Рубин, Тай Болинджър
Издателство Вдъхновения
Година 2021
Страници 500
Формат 17x24
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Етеричните масла: древното лекарство
Вашият рейтинг
Back to Top