Непоклатими

25,00 лв.
На склад
SKU
KB-08648-5664750

ПЪТЕВОДИТЕЛ КЪМ ВАШАТА ФИНАНСОВА СВОБОДА
Да си осигурим спокойствие в днешния свят на несигурност

Тони Робинс
Номиниран от Worth Power 100 за един от най-влиятелните хора в сферата на глобалните финанси

Питър Малоук
№ 1 финансов консултант по управление на богатството според класацията на Barron’s

Представете си, че без значение какво се случва в икономиката, на фондовия пазар или в сферата на недвижимите имоти, вие и вашето семейство не само ще оцелявате, но и ще процъфтявате – че не само ще защитите себе си, но и реално ще спечелите от всяка ситуация, която кара толкова много хора да живеят в страх!

В днешния свят на несигурност милиони хора вече не вярват, че е възможно да постигнат истинска финансова сигурност и независимост. И все пак малцина избрани, експерти с история в успешното навигиране във всяка икономическа среда, доказаха, че няма причина за страх.

Те знаят, че трудните икономически времена са онези редки възможности, появяващи се веднъж в живота, когато дори обикновеният човек може да „прескочи“ от състояние на финансова борба към финансова свобода. Тук Тони Робинс разкрива техните стратегии с простички инструкции „стъпка по стъпка“, вдъхновяващи истории и завладяващи прозрения.

“Непоклатими” не само ще ви помогне да се възползвате от възможностите, но и ще ви предпази от грешки, заради които хората се задоволят с живот на много по-ниско ниво, отколкото заслужават.

На тези страници на разбираем език и посредством вдъхновяващи истории ще откриете:

Как да си изготвите простичък, лесен за изпълнение план, който да ви изведе до истинската финансова свобода.
Как няколко малки стъпки могат да добавят допълнителни доходи.
Стратегии от най-добрите инвеститори в света за това как да защитите себе си и вашето семейство и как да максимизирате печалбата от неизбежните сривове, които предстоят.
Най-бързият начин да върнете парите обратно във вашия джоб: разкривайки скритите такси и полуистините на Уолстрийт – как най-големите фирми ви принуждават да плащате прекомерни такси за незадоволителни резултати.
Основните четири принципа, които повечето от най-великите финансови умове в света използват, за да максимизирате възходите и да минимизирате спадовете.
Овладейте нагласата за истинското богатство и изживейте удовлетворението, което заслужавате днес.

Отзиви:

“Робинс е най-добрият икономически модератор, с когото съм работил. Неговата мисия да акумулира прозренията на най-великите финансови умове в света и да ги направи достъпни за средния инвеститор, е истински вдъхновяваща.” Алън Грийнспан, бивш председател на федералния резерв при четирима действащи президенти

“Тони Робинс не се нуждае от представяне. Той е отдаден на мисията си да подобри живота на всеки един инвеститор. Тази изключителна книга хвърля светлина върху множество въпроси, пред които всеки е изправен.”
Карл Икан, милиардер, активист, инвеститор

“В тази книга Тони Робинс демонстрира уникалния си талант да опростява сложното, като превръща идеите на най-добрите инвеститори в света в практически уроци, които да бъдат от полза както на начинаещи инвеститори, така и на опитни професионалисти.” Рей Далио, основател и един от главните инвестиционни директори на Bridgewater Associates, най-големия хедж фонд в света

“Тони е природна стихия!” Джон Богъл, Основател на Vanguard

“Изключително рядко е външен човек да „открадне“ фокуса на светлината на прожекторите и да стане уважаван и влиятелен глас във финансовата индустрия. Робинс отново го постига с нова книга, която ще ни помогне да спечелим от сривовете на пазарите, които неизбежно предстоят.” Антъни Скарамучи, ко-водещ на WALL STREET WEEK

-----------------
Тони Робинс е автор на бестселъри, предприемач и филантроп. Вече повече от четири десетилетия милиони хора имат щастието да се докоснат до неговата топлина, чувство за хумор и трансформираща сила по време на корпоративни и персонални събития. Той е стратег № 1 за живота и бизнеса. Тони е консултант и коуч на някои от най-добрите спортисти, артисти, изпълнителни директори на компании от Fortune 500 и дори президенти на нации. Основател или съдружник е в над трийсет компании, дванайсет от които управлява активно. Живее в Палм Бийч, Флорида.

Повече информация
ISBN 9789547833579
Автор Тони Робинс
Издателство Locus
Година 2022
Страници 352
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Непоклатими
Вашият рейтинг
Back to Top